2019 firar vi 15 år och 4000 nöjda kunder. Missa inte vårt erbjudande!

Fönster & dörrar

Vi utgår från Tjörn där vi har kontor, lager och portutställning. Vi säljer fönster och dörrar och utför installationer samt service på Tjörn, Orust, Stenungsund, Kungälv och Göteborg med kranskommuner.

Fönster

Outline

Hos Outline finns alla typer av fönster, altandörrar, balkongdörrar och skjutpartier samt tillbehör som persienner, plisséer, lamellgardiner och rullgardiner. Vår fönsterfabrik ligger i småländska Vetlanda.

Våra fönster tillverkas med stor omsorg av tät och kraftfull furu. Det ger lång hållbarhet så att du slipper måla om för ofta. För att göra det ännu smidigare har vi våra kunniga och hjälpsamma fackhandlare över hela Sverige. De hjälper dig när du vill titta närmare på produkterna, få svar på dina frågor eller göra själva fönsterbytet.

Dörrar

Diplomat

I vår dörrfabrik gillar vi special. Med oändligt många valmöjligheter gör vi ytterdörrar som sticker ut, som passar in, för alla tänkbara personligheter och livsstilar. För det är först hemma hos dig som dörren blir levande. Här lär du känna våra dörrar i kategorierna: Nordisk, Lantlig, Modern, och Klassisk.

EKodoor

Hos Dieden-Ekodoor är det standard med dubbla ramträ, aluminiumplåtar och kraftig karm i alla dörrar. Ljudet av kvalitet som du hör när du stänger en dörr från Dieden-Ekodoor – det som låter klonk – gäller alla dörrar.

Skulle vi nöja oss med enkel ram och smalare karm när vi tillverkar dörrar skulle kvalitén bli lidande. Och vi skulle heller inte kunna lämna 15 års garanti på formstabiliteten eller fem års fabriksgaranti. Nu både kan och gör vi det. Köper du en dörr från Ekodoor köper du också stabilitet som håller över tiden. Det kan inte bli mycket bättre. Kvalitén syns inte på utsidan, men det känns och hörs.

Hörmann

Ytterdörren för ett varmt välkomnande

Om du vill utrusta din entré med en högkvalitativ och visuellt tilltalande dörr, gör du det rätta valet med en Hörmann Thermo65 entrédörr.

Det 65 mm tjocka dörrbladet med PU-hårdskumfyllning och inre flygelprofilen i kompositmaterial gör att kylan stannar på utsidan. Med ett UD-värde ner till 0,87 W/(m²·K) har Thermo65-ytterdörrarna en mycket bra värmeisolering.

Dörrarna har som standard ett 5-punktslåsning, vilket gör att du kan känna dig trygg och säker i ditt hem. Thermo65-motiven är valfria med RC 2 säkerhetsfunktioner – för en ännu högre säkerhet i ditt eget hem.

Välj bland 13 attraktiva motiv, 16 standarkulörer och 5 Decograin-dekorer för att skapa din perfekta entré.

Kontakta oss

Vi utgår från Tjörn där vi har kontor, lager och portutställning. Vi utför installationer och service på Tjörn, Orust, Stenungsund, Kungälv och Göteborg med kranskommuner.

Besök gärna vår portutställning - ring oss för öppet tider

Portgiganten AB

Hammar 28
471 72 Hjälteby

Tel: 0304-661070
0704-53 14 14
e-post: info@portgiganten.se

Jouröppet via telefon

Vi har jouröppet via telefon och e-post. Ring 0704-53 14 14 eller kontakta oss på info@portgiganten.se, för prisförfrågningar, kostnadsfria hembesök med fast pris offert, service m.m. Använd gärna vår e-post.

Maila oss för prisförfrågningar, kostnadsfria hembesök med fast pris offert, service m.m. 

Om oss

Portgiganten AB ägs av Olof Bondesson och arbetar endast med egna utbildade montörer. Vi är certifierade av våra leverantörer och har el behörighet hos elsäkerhetsverket. Certifikat hos INCERT avseende installation av värmepumpar med "splittade" system kat. II. Värmepumpar är en utmärkt uppvärmning av garaget.
Vi har mångåriga samarbete med flera partners som vid större entreprenader utför murning, asfaltering, målning, plåt- och elarbeten. Vi har också tillgång till portmontörer som tidigare arbetat hos oss och som idag arbetar som egna underentreprenörer.

Portgiganten AB är en av de största fristående garageportspecialisterna i Sverige. Vi har en unik kombination för försäljning och montering av garageportar och kringliggande produkter såsom port- och grindautomatik, sido- och entrédörrar, värmepumpar samt kompletta entreprenadarbeten. Vi samarbetar med ledande tillverkare.

Historik

Portgiganten AB har lång erfarenhet från port branschen. Olof ledde produktutvecklingen av Crawfords garageportar under 80- och 90-talet. Under denna period började marknaden för takskjutportar för villor och privat bruk att utvecklas. Tidigare dominerade slagportar och vipportar vilka hade tradition inom byggmaterialhandeln. Takskjutportar var tidigare starkt förknippat med industriportar. Snabbt uppstod behovet garageportspecialister.

Olof medverkade i den första utbyggnaden av Crawford Garage Door Center som nu utgör grunden för dagens garageportspecialister i Sverige. Under ett par år har vi arbetat inom kedjan Garageportexperten. Idag jobbar vi fristående under vårt eget namn Portgiganten AB.

Vårt mål är att alla våra kunders förväntningar skall uppfyllas eller överträffas. Med vår kompetens och sortiment skall vi alltid kunna erbjuda för kunden den rätta lösningen. Det är vårt ansvar att kunden förstår vad vi erbjuder och vad kunden beställt.

Portgiganten – Specialist på försäljning & installation av garageportar, dörrar & fönster samt värmepumpar